۲۲ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۵ کد : ۲۹۱ اخبار و رویدادها

• دست‌یابی به مرجعیت علمی و پژوهشی در عرصه مطالعات تقریبی و همزیستی اسلامی، هدف اصلی سیاستگذاری‌ و برنامه‌ریزی‌‌های پژوهشی دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی است.

نخستین جلسه ستاد هفته پژوهش سال 1403 دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با حضور دکتر عباس برومند اعلم، معاون پژوهش و فناوری، شنبه 21 مهر‌ماه از ساعت 10 لغایت 12 در محل سالن جلسات دانشگاه، برگزار گردید.

وی در آغاز این جلسه با تشریح خط‌مشی برنامه‌ها و مشارکت نهادهای همسو در این نشست، دستیابی به مرجعیت علمی و پژوهشی در عرصه مطالعات تقریبی و همزیستی اسلامی را هدف اصلی سیاستگذاری‌ و برنامه‌های پژوهشی این دانشگاه اعلام کردند.

در این جلسه که با حضور نمایندگان بخش‌های مختلف دانشگاه و نیز نماینده دبیرخانه شواری برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت و نماینده پژوهشگاه مطالعات تقریبی به صورت حضوری و برخط برگزار گردید، خط مشی ویژه‌برنامه‌های این هفته از سوی معاون پژوهش و فناوری تعیین و تبیین شد.

در ادامه این نشست، حاضران درباره ویژه‌برنامه‌های پژوهشی، تقدیر از سرآمدن پژوهشی، معرفی و رونمایی کتاب، روند، کیفیت و سطح اجرای برنامه‌ها، امکان‌سنجی بهره‌مندی از ظرفیت‌های مشارکت‌کنندگان، سطح و تراز اجرای برنامه‌ها در شعب دانشگاه، کیفیت و سطح اطلاع‌رسانی و مسائلی از این دست با همدیگر به تبادل نظر و گفتگو پرداختند.