در گفتگو با معاون پژوهشی دانشگاه تشریح شد: برنامه های حضور دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی در سی و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران

۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۱:۰۱ کد : ۱۸۷ اخبار و رویدادها

دکتر عباس برومند اعلم، معاون پژوهشی و فناوری در گفتگو با روابط عمومی دانشگاه اعلام کرد، بر اساس برنامه ریزی های صورت گرفته، امسال نخستین بار دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی با دو غرفه در نمایشگاه کتاب حضور خواهد داشت، یک غرفه در بخش ناشران عمومی و یک غرفه هم با توجه به ماموریت و کارویژه های دانشگاه، در بخش بین الملل. انتشارات دانشگاه با حدود ۷۰ عنوان اثر و با تولید بروشورها و اقلام متنوع تبلیغاتی مورد نیاز در این دو غرفه حضور دارد و البته فروش مجازی در بخش مجازی نمایشگاه نیز دایر خواهد بود.

معاون پژوهشی دانشگاه اعلام کرد: با توجه به اهمیت ارتباط گیری و استفاده از ظرفیت نمایشگاه برای تشریح اهداف و برنامه‌های دانشگاه، براساس هماهنگی صورت گرفته با اعضای محترم هیات علمی دانشگاه، هر روز حداقل یکی از آنان در محل غرفه های دانشگاه حضور خواهند داشت و پاسخگوی مراجعه کنندگان خواهند بود که برنامه حضور آنان به زودی اطلاع رسانی می شود.

وی افزود: همچنین در ایام برگزاری نمایشگاه شاهد حضور چهره های شاخص و پیشکسوت در حوزه تقریب و وحدت اسلامی در محل غرفه های دانشگاه خواهیم بود که در این زمینه نیز اطلاع رسانی مقتضی صورت خواهد گرفت. اداره غرفه بین الملل دانشگاه به دفتر همکاری های علمی و بین المللی سپرده شده و دفتر مزبور برنامه هایی برای ارتباط گیری با ناشران و میهمانان بخش بین الملل نمایشگاه دارد.

معاون پژوهشی ضمن قدردانی از همکاری معاونت محترم پشتیبانی دانشگاه، اظهار کرد با حمایت و مساعدت این معاونت، امسال غرفه های دانشگاه بویژه غرفه بین الملل با آرایش متفاوت و آبرومندی در نمایشگاه کتاب دایر خواهد بود.

دکتر برومند با اشاره به ظرفیت های جنبی نمایشگاه کتاب در برگزاری نشست های علمی و تخصصی، اعلام کرد که مدیریت امور پژوهشی این معاونت دو تا سه نشست علمی شامل نقد کتاب، کرسی ترویجی و... را در چارچوب اهداف و مأموریت های دانشگاه و با حضور استادان و پژوهشگران تدارک دیده است که به تدریج اطلاع رسانی خواهد شد. خرید هدفمند کتاب و غنی سازی گنجینه کتابخانه مرکزی از دیگر برنامه‌های معاونت پژوهشی دانشگاه در ایام برگزاری نمایشگاه است که با بودجه مناسبی که برای خرید کتاب تخصیص داده شده، امیدواریم آخرین آثار پژوهشی در حوزه تخصص های مورد نیاز دانشگاه تهیه شود.

معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه از عموم دانشجویان، استادان و کارکنان دانشگاه دعوت کرد ضمن بازدید از غرفه های دانشگاه در نمایشگاه کتاب در برنامه های جانبی دانشگاه مشارکت فعال داشته باشند.

گفتنی است سی‌ و پنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار: «بخوانیم و بسازیم» ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می گردد.

حضور انتشارات دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی(نشر مذاهب) در نمایشگاه 35

غرفه فروش: شبستان مصلی (ناشران عمومی) راهرو ۱۶ غرفه۳۰۴ غرفه نمایش: نیم طبقه شبستان، غرفه۷