پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۳

۰۱ فروردین ۱۴۰۳ | ۰۶:۴۹ کد : ۱۶۶ اخبار و رویدادها
پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن نوروز ۱۴۰۳

《سال جهش تولید با مشارکت مردم 》

“یا مقلب‌القلوب و الابصار، یا مدبراللیل و النهار، یا محول‎الحول والاحوال، حول حالنا الی احسن‌الحال”

بهار؛ نویدبخش تغییر، تحول و دگرگونی است و پایان یافتن زمستان و شکوفایی فصل رویش، جلوه‌ای زیبا از قدرت آفریدگار است و بر ماست تا قدر شکوه این تحول و زنده‌شدن دوباره طبیعت را بدانیم و آمدن بهار را به فرصتی برای دوستی و هم‌گرایی بدل کنیم.

هم‌آوایی نوروز و تقارن آن با ماه پرخیر و برکت رمضان، نویدی معنوی برای سال جدید است.

اینجانب فرارسیدن عید نوروز و بهار طبیعت و تقارن آن با بهار جان‌ها، ماه مهمانی خدا را به خانواده بزرگ و ارجمند دانشگاه بین‌المللی مذاهب اسلامی(اساتید محترم، همکاران و دانشجویان ارجمند) تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.

امیدوارم سال ۱۴۰۳ به همـت همدلی و تلاش مجموعه پـرمهـر دانشگـاه، رهـاوردی نیکـو از سرافـرازی و سربلنـدی را بـرای کشـور و امت اسلامی به ارمغـان آورد.

از درگاه الهی سالی پر از خیر و برکت همراه با سلامتی، سعادت برای یکایک شما عزیزان و مردم سرزمین‌مان مسئلت می نمایم.

دکتر سید عباس صالحی