امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مرکز الدراسات والبحوث کربلا

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۲۷ کد : ۱۸۶ اخبار و رویدادها

در راستای گسترش همکاری های_علمی بین المللی، دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی با مرکز الدراسات والبحوث کربلا در اردیبهشت ماه سال ۱۴۰۳ تفاهم نامه همکاری امضا کرد.

دکتر عبدالامیرالقریشی مدیر مرکز الدراسات والبحوث کربلا با ابراز امیدواری در خصوص اجرایی سازی تفاهم نامه، ظرفیت های دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی را مثبت ارزیابی کرد.

مفاد تفاهم نامه همکاری دانشگاه بین المللی مذاهب اسلامی و مرکز الدراسات والبحوث کربلا در محورهای علمی - پژوهشی به شرح ذیل می‌باشد: -تبادل استاد و دانشجو -برگزاری کنفرانس ها، همایش ها و نشست های مشترک - تعریف پروژه های پژوهشی مشترک

گفتنی است مرکز الدراسات والبحوث کربلا وابسته به آستان مقدس امام حسین (علیه السلام) با مدیریت دکتر عبدالامیر القریشی است.